Hvidovre Strandvej her på kortet, vil være helt lukket for trafik i tidsrummet kl. 9:30 til ca. kl. 14:00. Det anbefales, at hvis man som beboer skal anvende sin bil i tidsrummet, parkere sin bil dagen før, på den anden side af afspæring. Det vil også være standsning og parkering forbundt i samme tidsrum.

Hvidovre Strandvej fra Lodsvej samt Strandbovej vil være ensrettet i tidsrummet kl. 12:00 til ca. kl. 15:00. Der vil derfor være mulighed for at kører ud af området, men ikke muligt i tidsrummet at kører tilbage. Det anbefales, at hvis man som beboer skal anvende sin bil i tidsrummet, parkere sin bil dagen før, på den anden side af afspæring. Det vil også være standsning og parkering forbundt i samme tidsrum.

Det vil ikke være muligt at gå på dæmningsstien fra kl. 11:00 til ca. kl. 14:00. I samme tidsinterval, hvis du som cykelist skal fra sydsjælland til Amager, skal den gule anvisning bruges. Der vil stå hjælpere klar til at guide dig igennem.

Hvis du som gående vil være ude ved Vindmøllerne, må du meget gerne tage stort hensyn til cyklerne som kommer kørende, eventuelt hepper lidt på dem 🙂 Hvis du har hund, må du gerne for alles sikkerhed gå med denne i snor.

Hvis du skal ind på Brøndby Havn, vil der stå nogle trafik officials og guide dig igennem.

Vær opmærksom på at Sivstien på strækningen fra Brøndby til Hvidovre vil være afspærret i tidsrummet fra kl. 11:30 til ca. kl. 15:00. Hvis du har hund, anbefales at have denne i snor, således at der ikke kan ske en ulykke. Ved indkørslen til parkeringspladsen ved Brøndby Strand vil der være Trafik Officials til er guide der igennem.

Kanalholmen og Kystholmen vil være ensrettet i tidsrummet kl. 12:00 til ca. kl. 15:00. Hvis du skal til genbrugspladsen i tidsrummet, anbefales det dig at kører ad Avedøreholmen, her vil der være nogle Trafik officials som guider der forbi Kystholmen.

Der køres på cykelstien af Avedøre Havnevej og derfor vil vi ikke chikanere kørslen her. Hvis du vest fra Brostykkevej eller nord fra Avedøre Havnevej og skal ned til Hvidovrevej, skal du omlægge din kørsel via Gl. Køge Landevej.

Brostykkevej vil være ensrettet i tidsrummet kl. 12:00 til ca. kl. 15:30. Det anbefales, at hvis man som beboer skal anvende sin bil i tidsrummet, parkere sin bil dagen før, på den anden side af afspæring.

Hvis du bor i Bjeragerparken skal du kører ud ved Hvidovregårds Alle, da denne vej åbnes i perioden.